menu-button

Specialized Chemical Distributor

Contact usGET IN TOUCH WITH US

Controller

Vacancies

ControllerWij zoeken een Controller.

Functie omschrijving:
Je komt te werken in een team van ongeveer 8 Finance-collega's. Het werk bestaat onder andere uit ondersteuning bij de maandrapportage, ondersteuning bij de aangiften van Nederlandse én diverse buitenlandse Belastingen (oa BE/UK/DU/ES/FR), Intrastat en CBS aangiftes, het bijhouden van fiscale facturatie en assistentie bij financiële rapportage en fiscale en externe audits etc. Het gegeven dat al deze werkzaamheden plaatsvinden binnen een internationale handelsorganisatie, maken de functie uitdagend en afwisselend.

Profiel:
  • Een afgeronde relevante hbo-opleiding.
  • Vergelijkbare werkervaring; bij voorkeur binnen een internationale handelsomgeving.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
  • Gegevensanalyse en rapportages stel je moeiteloos samen in Excel.
  • Je maakt graag onderdeel uit van een team.


Ons aanbod:
Een leuke, zelfstandige en uitdagende baan in een kleine en succesvolle internationale onderneming. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt en begeleid, zodat je snel zelfstandig aan de slag kunt. Je hebt uiteraard contact met collega's van andere afdelingen binnen ECEM, maar ook met onze (internationale) klanten en leveranciers. Je krijgt een goed salaris, 25 verlofdagen per jaar, een ruime pensioenregeling en mooie bonusregeling. Ons kantoor in Amsterdam Zuidoost is ook met openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Bedrijfscultuur: Wij zijn een erg informele organisatie met platte organisatiestructuur en een enthousiast gemotiveerd en betrokken team. Binnen ECEM Amsterdam werken ca. 40 personeelsleden op verschillende vakgebieden zoals verkoop, inkoop, logistiek, IT en administratie.
We accepteren alleen sollicitaties van kandidaten, met een onbeperkt recht om in Nederland te werken.

Bedrijfsprofiel:
ECEM is al meer dan jaar een vooraanstaande internationale gespecialiseerde distributeur van chemische producten voor onder andere de coatings industrie. Wij zijn een financieel zeer gezonde privéonderneming met een zeer goede reputatie. Onze fuctie als dynamische speler in de markt is zorgen voor concurrerende en betrouwbare leveranties aan multinationals wereld wijd.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en we hebben filialen in Japan, Verenigd Koninkrijk, Brazilië en USA van waaruit we wereldwijd onze klanten bedienen.

Wij zijn door een vooraanstaand vakblad in onze branche gekwalificeerd als Europees nummer 26 en wereldwijd nummer 54 grootste distributeur.

Bedrijfscultuur:
Wij zijn een erg informele organisatie met platte organisatie structuur en een enthousiast gemotiveerd en betrokken team. Binnen ECEM Amsterdam werken ca. 40 personeelsleden op verschillende vakgebieden zoals verkoop, inkoop, logistiek, IT en administratie.

Solliciteren:
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met een uitgebreid CV. Zorg er voor dat in je gegevens ook minimaal (a) je telefoonnummer en (b) een geldend emailadres is opgenomen.

Contactgegevens:
ECEM European Chemical Marketing B.V.
Hogehilweg 18
1101 CD Amsterdam Zuidoost

T.a.v. ECEM HR
Tel: 020 3128.200
vacatures@ecem.com

Follow us now through our LinkedIn Company Page

We have our own LinkedIn Company Page where we also try to place regular postings. Should you wish to read more about our company and receive regular news items, please follow us by clicking

Call us

+31 (0)20 3128.200

How can we help?

Get in touch
We are a specialized international distributors of a wide range of Acrylic, Methacrylic and Hydroxy monomers as well as complementary specialties.
Hogehilweg 18
Amsterdam
Zuidoost
1101 CD
The Netherlands
VAT No.NL006044840B01 | Business hours are